Отклонено На хелпера

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

kiril166

Новичок
1. Ваш нікнейм: kiril166
2. Скільки Вам років: 17
3. Ваші контакти (Telegram!, Discord!): Telegram , @Кіріл@

4. Скільки годин Ви готові приділяти серверу: від 3х годин
5. На якому сервері бажаєте модерувати: Сатурн
6. Розкажіть про себе (не менше 4-х пропозицій): Мене звати Кіріл, граю на RaidMine з 22 року, і нещодавно повернувся. Мрію створити свою гру та модерувати на цьому сервері. До речі, саме RaidMine мене повернув біля майн за рік. Граю із друзями, намагаюся створити місто. Ну і насамкінець скажу, що буду вдячний за хелперку
7. Чому хочете стати частиною команди: Я дуже люблю майнкрафт, і цей сервер мене в нього повернувши. Я хочу вкласти свій внесок у цей сервер, і взагалі допомогти йому

8. Чи є досвід у сфері модерації? Якщо так, то де й чому пішли? Лише телеграм канал один на 1000 передплатників. А так взагалі не було
9. Як давно були получені останні наказання і за що: У 22 році за 3 твінки 1 з них бан отримав (на цьому ж акці були чіті). На основному акаунті не було

kiril166

Новичок
Просто я так хочу помогти ти понимаэш хтось хоче дуже помагать серверу а хтось нет я був на серверах админом и хелпером

fl0rent1n

Активный участник
Просто я так хочу помогти ти понимаэш хтось хоче дуже помагать серверу а хтось нет я був на серверах админом и хелпером
Ты можешь на Русском писать?
А то такими темпами ты серверу не поможешь

kiril166

Новичок
А чи можна не переписувати заявку? Тому що в мене там вийде по дебільному?

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.
Сверху